Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Probleme pentru Mircea Lucescu. Doi fotbalişti de la Dinamo Kiev au fost depistaţi cu Coronavirus

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19446156/1/lm.jpg

Doi jucători de la Dinamo Kiev, formaţie antrenată de Mircea Lucescu au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre Nazariy Rusyn şi Roman Vantuha, care sunt colegi de cameră.

Din fericire, restul lotului nu are probleme, de asemenea nu sunt cazuri pozitive nici în staff.

„Clubul de fotbal Dinamo clarifică situaţia legată de cazurile detectate de COVID-19 în rândul jucătorilor săi. Nazariy Rusin a avut simptome, iar după testarea a ieşit pozitiv. La fel s-a întâmplat şi cu Roman Vantuha, colegul său de cameră. După această situaţie, toţi jucătorii de la Dinamo ar fost testaţi de urgenţă. Rezultatele au fost negative.

Nazariy Rusin şi Roman Vantuha au fost izolaţi şi vor sta două săptămâni în carantină. Programul de antrenament al echipei continuă după programul stabilit, iar cei din staff-ul medical controlează şi monitorizează sănătatea fotbaliştilor şi antrenorilor. Există un caz de COVID şi la echipa alcătuită din jucători născuţi în anul 2006. Tot grupul a fost trimis în carantină”
, este comunicatul emis de cei de la Dinamo Kiev.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri