Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Problemele vin în valuri la Astra! Clubul a fost amendat şi riscă interdicţie la transferuri

Astra Giurgiu Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19410613/1/astra-giurgiu.jpg

Astra poate să aibă mult de suferit din pricina faptului că nu îi plăteşte pe jucători, că îi amână. Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat de presă prin care anunţă că giurgiuvenii sunt amendaţi cu 3.000 de lei, dar şi că riscă să primească interdicţie la transferuri.

Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Enache Constantin. Comisia a acordat termen în data de 29.07.2020, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Enache Constantin conform Hotărârii nr. 528/CL/16.01.2019 rămasă definitivă prin decizia nr. 5/CR/06.02.2020 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Astra nu poate participa în cupele europene în sezonul următor

Tribunalul Arbitral al Sportului a respins contestaţia formulată de AFC Astra împotriva deciziei Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor, prin care s-a refuzat acordarea licenţei UEFA pentru sezonul 2020-2021.

La data de 5 iunie 2020, Comisia de Apel a menţinut hotărârea instanţei de fond de refuzare a licenţei UEFA, pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor, respectiv pentru existenţa unor datorii financiare restante la data de 30 aprilie 2020 către alte cluburi, către angajaţi şi către asigurările sociale şi autorităţile fiscale.

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor – instanţa de fond, a acordat licenţa UEFA pentru toate cluburile, cu excepţia celor de la Astra. Comisia de fond a refuzat acordarea licenţei UEFA pentru Astra din cauza neîndeplinirea criteriului de infrastructură, respectiv încălcarea art. 23 Stadion omologat pentru campionatul naţional Liga 1, percum şi pentru neîndeplinirea criteriului financiar, respectiv încălcarea art. 46, 47 şi 47bis.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri