Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Procesul pentru palmares dintre FCSB şi Steaua se poate întinde pe încă nouă luni

FCSB Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19902875/2/rps3098.jpg

Războiul dintre FCSB şi Steaua este interminabil. De ani de zile sunt aceleaşi contre nesfârşite între cele două părţi, iar adevărul este interpretat de cluburi în moduri care să le pună într-o lumină cât mai albă, pentru atragerea fanilor. Deocamdată, procesul pentru palmares nu s-a terminat, dar avocatul şi preşedintele Asociaţiei Salvaţi Steaua, Virgil Boglea, a afirmat că FCSB poate avea câştig de cauză.

El este de partea echipei patronate de Gigi Becali şi a afirmat că şansele în privinţa posibilităţii ca FCSB să primescă palmaresul e la fel de mare ca în cazul Stelei. Însă, procesul poate dura luni bune, poate încă nouă luni din acest moment.  

Cel mai important argument pe care îl avem în procesul privind palmaresul este reprezentat de desprinderea secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, din 7 aprilie 1998, şi trecerea în martie 2003 către Societatea Comercială Fotbal Club Steaua Bucureşti, care au avut la bază anumite acte care nu au fost anulate nici până în prezent. Această continuitate, pe plan sportiv şi pe plan juridic, se bazează pe actele respective, care nu au fost anulate.

Da, nu se prevedea şi trecerea dreptului asupra mărcii Steaua. S-a decis anularea mărcii Steaua deţinută de Societatea Comercială, dar suporterii trebuie să cunoască realitatea şi să vadă în ce parte a mers continuitatea sportivă şi juridică. Procesul pentru palmares va lămuri aspectele cu privire la identitatea sportivă a Stelei.

Procesul pentru palmares poate dura încă 9 luni sau un an. Sau poate Instanţa va spune că nu e de competenţa civilă şi procesul va ajunge la Instanţele sportive, acolo unde palmaresul este definit”, a declarat Virgil Boglea, la PRO X.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele