Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Procurorul care se ocupă de cazul Harry Maguire, atac la starul lui United. ”„Este o nouă insultă la adresa poliţiştilor pe care el i-a atacat şi i-a rănit şi la adresa justiţiei din Grecia!”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19464777/1/maguire.jpg

Internaţionalul englez Harry Maguire a fost reţinut, în noapte de joi spre vineri, împreună cu fratele său şi cu un prieten după o încăierare cu un grup de turişti într-un club de noapte, urmată de o altercaţie cu poliţişti greci îmbrăcaţi civil.

Maguire era în vacanţă în Insula Mykonos cu logodnica sa, Fern, cu sora lui mai mică, Daisy, cu fratele său, cu iubita fratelui său, cu doi prieteni şi cu prietenele lor. La un club din Mykonos, doi bărbaţi s-au apropiat de sora fotbalistului şi au întrebat-o de unde era, înainte ca Fern să vadă că ochii lui Daisy s-au dat peste cap, leşinând. În acel moment, a spus Maguire, "toată lumea striga şi urla”, iar trei bărbaţi greci îmbrăcaţi civil au intervenit.

Maguire a spus că nu au încercat să "provoace un scandal sau o bătaie", ci "au fost doar multe strigăte, multă agitaţie. "Nu a fost nicio bătaie, aşa cum s-a scris", a afirmat el, adăugând că grecii au încercat doar să calmeze lucrurile, dar au fost "puţin cam agresivi".

Procurorul de caz a avut o remarcă dură la adresa comportamentului lui Maguire: .„Este o nouă insultă la adresa poliţiştilor pe care el i-a atacat şi i-a rănit şi la adresa justiţiei din Grecia! Trei poliţişti au ajuns la spital din cauza lui. Un bogătan vine în Mykonos şi crede că poate face ce vrea! Apoi apare la televizor pentru a-şi justifica faptele şi nu spune deloc că îi pare rău

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri