Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Produce City surpriza? ”Dacă îl aveau pe Cristiano Ronaldo, erau favoriţi”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19440128/1/ade.jpg

Togolezul Emanuel Adebayor, fostul fotbalist al celor de la Real Madrid şi Manchester City a prefaţat în presa spaniolă, duelul celor două formaţii, din returul Champions League, care va avea loc vineri, de la ora 22:00. În tur, trupa lui Guardiola a câştigat cu scorul de 2-1, pe ”Santiago Bernabeu”.

”Dacă îl aveau pe Cristiano Ronaldo, erau favoriţi. Real Madrid a ştiut ce pierde, poate că sperau că va apărea un alt Cristiano Ronaldo. Dar nu e aşa. Va fi un meci foarte greu, dar după părerea mea, pe Santiago Bernabeu, Manchester City a fost echipa mai bună” a mărturisit Adebayor.

Real Madrid - Machester City se vede în direct pe Look Plus, vineri, de la ora 22:00.

Recent, Emmanuel Adebayor (36 de ani) a avut o ieşire total necontrolată la adresa oamenenilor din Togo şi fanilor, care l-au rugat să doneze bani pentru problemele pricinuite de pandemia de coronavirus.

Atacantul legitimat în prezent la Club Olimpia Asunsion a oferit un răspuns aspru în presa din Italia. ”Pentru cei care afirmă că nu fac vreo donaţie, le spun aşa: este adevărat, nu fac donaţie. Fac ce vreau, mănânc tot ce vreau să mănânc. Asta este cel mai important pentru mine.

Mulţi oameni mă critică pentru că nu am făcut un ONG în Lome (n.r.: capitala statului Togo), de parcă eu am dus virusul acolo. Este o perioadă dificilă, dar nu avem ce face. Dacă vreţi, puteţi să mă comparaţi cu Drogba sau Eto'o, dar nu sunt cred că sunt ca ei. Eu sunt Adebayor şi fac ce-mi place”, a spus fotbalistul pentru Gazzetta dello Sport, citat de LigaXclusive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri