Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Program Bundesliga | Cele mai tari 8 meciuri din prima ligă germană din etapa 27 se văd pe canalele LOOK! În primele 5 partide s-au marcat 13 goluri

Bundesliga Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

Bundesliga intră de vineri în etapa cu numărul 27. Posturile Look Sport şi Look Plus transmit 8 partide, iar cele mai interesante sunt Wolfsburg - Borussia Dortmund, Borussia Monchengladbach - Bayer Leverkusen (ambele sâmbătă) şi partida liderului Bayern Munchen cu Eintracht Frankfurt, de duminică. Programul complet:

Vineri, 20:30:

  • Hertha Berlin - Union Berlin, 4-0

Sâmbătă, 16:30:

  • Wolfsburg - Borussia Dortmund, 0-2
  • Borussia Monchengladbach - Bayer Leverkusen, 1-3
  • Freiburg - Werder Bremen, 0-1
  • Paderborn - Hoffenheim, 1-1

Sâmbătă, 19:30:

  • Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt 5-2

Duminică, 16:30:

  • Mainz - Leipzig 0-5

Duminică, 19:00:

  • FC Koln - Fortuna Dusseldorf 2-2

Când mai sunt 8 etape din sezonul 2019-2020, lider este Bayern Munchen, 58 de puncte, urmată de Borussia Dortmund, care are 54. Poziţia a treia este ocupată de Monchengladbach, care a câştigat meciul din ultima etapă cu Frankfurt (scor 3-1) şi a făcut rocada cu Red Bull Leipzig. Aceasta din urmă a făcut un dezamăgitor 1-1 pe teren propriu cu Freiburg şi a cedat ultima treaptă a podiumului.

 

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele