Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Proiect de mare anvergură pregătit de FC Argeş. ”Începem să construim, dar nu ne avântăm. Obiectivele noastre nu sunt pe termen scurt sau mediu, ci pe 3-5 ani”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20064858/1/bs5a3919.jpg

FC Argeş se pregăteşte de un alt nivel. Anunţul a fost făcut de Viorel Tudose, principalul finanţator al grupării din Trivale.

Se pregăteşte revitalizarea Centrului de Copii şi Juniori, care se va transforma într-o Academie la cele mai înalte standarde, pe modelul celei făcute de Gică Hagi, care a dus la creerea Viitorului Constanţa, club care a şi câştigat un titlu de campioană.

„Nu că ne dorim asta, dar FC Argeş va şi ajunge o echipă de top a campionatului. Vom începe reconstrucţia de la copii şi juniori. Primăvara aceasta, în luna mai, se va înfiinţa «Academia de Fotbal Dobrin Piteşti». Şcoala de fotbal «Nicolae Dobrin» va intra într-un parteneriat cu firma mea în colaborare şi cu celelalte şcoli de fotbal din judeţul Argeş şi din Piteşti, urmând ca dreptul de preempţiune al tuturor jucătorilor care vor ieşi de aici să aparţină clubului FC Argeş.

Acesta va fi primul pas spre formarea unor jucători tineri, de perspectivă, care peste trei, patru ani să poată juca în prima echipă a lui FC Argeş. Până atunci, vom încerca să îmbuntăţim lotul cu câteva nume. Toţi jucătorii care se află acum la FC Argeş îşi vor prelungi contractele pe doi, trei ani de zile. Unii dintre ei au şi făcut-o, urmând ca, în perioada următoare, ceilalţi să semneze. Pentru anul viitor, obiectivul nostru cert este play-off-ul ligii naţionale.

Începem să construim, dar nu ne avântăm. Obiectivele noastre nu sunt pe termen scurt sau mediu, ci pe 3-5 ani. Eu sper ca această academie care se va construi la Piteşti să rivalizeze cu cea a lui Gheorghe Hagi de la Constanţa. Cred că toţi copiii din judeţul Argeş şi foarte mulţi tineri talentaţi din România vor alege Piteştiul în viitorul foarte apropiat. Vom avea o reţetă în care copiii vor merge şi la şcoală, vor avea o bază ultramodernă de cantonament, de locuit. Va fi ceva occidental.

Am reintrat în posesia titlului din 1972. E expus la Muzeul Sportului din Piteşti, alături de titlul din 1979. Eu sper că, în viitorul apropiat, acolo să mai aducem două, trei titluri. Reţineţi ce am spus în această emisiune din 15 martie 2021 şi scoteţi-o peste câţiva ani, să vedeţi că am avut dreptate!”,
a declarat Viorel Tudose, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele