Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

Propunere de transfer la FCSB în direct: "Nu a semnat cu CFR. Dacă vă interesează...". Răspunsul dat imediat de Becali

Superliga Publicat pe 18 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20433646/1/wk.jpg


Impresarul Florin Manea l-a propus la FCSB pe Wilfried Kanon (28 de ani), dar Gigi Becali nici nu a vrut să audă de fundaşul ivorian pe care impresarul a fost aproape să-l ducă la CFR Cluj în urmă cu câteva zile.
 
Revenit în România în speranţa că va semna cu CFR, Kanon a fost dat uitării de Dan Petrescu, iar Florin Manea îi caută cu disperare o echipă. Duminică seară, fiul regretatului Nae Manea s-a orientat spre FCSB:
 
"Nu îl ştiţi pe Kanon care a fost la Gloria Bistriţa şi care are 53 de meciuri la naţională? S-a reîntors acum şi vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeş. L-am adus în România. Nu am semnat încă cu cei de la CFR, dar dacă vă interesează, vă sun", i-a transmis Manea lui Becali, în timpul emisiunii "Realitatea Sportivă" de la Realitatea TV.
 
Însă Becali nici nu a vrut să audă de un potenţial transfer, în special pentru că şi-a propus să nu mai aducă la FCSB fotbaliti din afara României:
 
"Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic care era cel mai bun fundaş stânga din România şi când a venit la mine nu a mai fost asa", a fost răspunsul finanţatorului vicecampioanei.
 
Cotat la 1.5 milioane de euro, Kanon e deţinut de egiptenii de la Pyramids FC, dar în ultimul sezon a fost împrumutat la Al Gharafa, în Qatar, unde a jucat doar şapte meciuri şi a înscris un gol. Înalt de 1.90 metri, Kanon ajunsese în punctul în care negociase un salariu de 15.000 de euro lunar, o sumă mare pentru standardele din Casa Liga 1, dar înţelegerea cu CFR nu s-a mai perfectat.
 
Convocat de 52 de ori în naţionala Coastei de Fildeş, pentru care a marcat trei goluri, Kanon a mai jucat în România între 2012 şi 2013, pentru Gloria Bistriţa şi FC Braşov. Apoi a plecat în Olanda, la ADO Den Haag, unde a stat până în 2019, când a făcut pasul spre Pyramids.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele