Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Propunere fabuloasă pentru Paul Pogba: salariu de 22 de milioane de euro pe an

Manchester United Publicat pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20154651/1/pogba-united.jpg

Paul Pogba este dorit în continuare la Manchester United, iar din acest motiv conducerea este pregătită să îi ofere prelungirea contractuală. Actualul îi expiră în vara lui 2022, astfel că oamenii cu banii s-au decis să îi propună o nouă înţelegere, la mijloc fiind vorba de bani foarte mulţi.

Presa din Anglia notează că Mancheter United pregăteşte o înţelegere care să îi aducă în conturi francezului nu mai puţin de 460.000 de lire pe săptămână, echivalentul a 22 de milioane de euro pe an.

Manchester United şi AS Roma, două cluburi istorice ale fotbalului european, se înfruntă în semifinalele Europa League. Pe Arena 'Old Trafford' s-a jucat manşa tur, joi de la 22:00, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Manchester United este principala favorită la câştigarea trofeului şi şi-a păstrat statutul. A învins la o diferenţă care îi asigură, în foarte mare măsură, calificarea în ultimul act.

6-2 a fost scorul final, din Anglia, pentru formaţia pregătită de Ole Gunnar Solskjaer. Fernandes (9, 70), Cavani (48, 64), Pogba (75) şi Greenwood (85) au înscris pentru gazde, iar pentru AS Roma au marcat Pellegrini (15), Dzeko (34).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri