Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Propunere surpriză pentru echipa naţională. ”El este cel mai în măsură”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20438961/1/rad.jpg

Se pregăteşte numirea unui nou antrenor la naţionala mare în birourile Federaţiei Române de Fotbal, iar de când Mirel Rădoi a făcut anunţul categoric al plecării se tot vehiculează nume, iar oficialii au un favorit.

Gabriel Manu, fostul tehnician al formaţiei de Liga 2 Metaloglobus vine cu o propunere inedită: Mihai Stoichiţă, actualul director tehnic al FRF şi un om apropiat de selecţionerul Rădoi.

Manu este de părere că experienţa lui internaţională ar fi de mare ajutor la barajul pentru Cupa Mondială 2022. Prima opţiune a acestuia este însă Mircea Lucescu, urmat de Cosmin Olăroiu, ambii sunt însă foarte greu de adus, cel puţin în acest moment.

„Dacă Mirel a făcut deja acest anunţ, probabil are altă ofertă şi dacă nu i-a fost propusă prelungirea contractului. M-aş fi bucurat să spună totul după cele două jocuri importante. Un subiect ca acesta nu ar fi fost normal să apară când mai avem două meciuri, mai ales că încă nu am ajuns în baraj.
Dacă Radoi alege să plece, va fi foarte greu să numeşti repede un alt selecţioner, să îi pui pe umeri meciurile de baraj.

Cel mai indicat antrenor, sa treacă imediat pe bancă, este Mihai Stoichiţă. Nu trebuie omis faptul că Stoichiţă a pregătit câteva echipe naţionale într-o carieră cu multă experienţă. Mihai Stoichiţă este acum director tehnic FRF şi cunoaşte cel mai bine jucătorii şi tot ceea ce se întâmplă acolo. El este cel mai în măsură, atât de repede să preia echipa naţională. Nu să rămână pentru Mondiale, pentru că ştiu că nici nu îşi doreşte aşa ceva.

Cum prima opţiune ar fi Mircea Lucescu, în opinia mea, dar această variantă este greu de realizat, cel mai indicat ar fi Cosmin Olăroiu”, a spus Gabi Manu, pentru Radio Gold FM.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri