Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Propunerile cărora Mircea Lucescu nu le poate spune ”nu”. AC Milan şi Bologna, propuneri clare

Stranieri Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19624553/1/mircea-lucescu-kiev-sursa-pe-poza-1.jpg

Vladyslav Supryaga (20 de ani) poate aduce bani buni echipei Dinamo Kiev, dat fiind faptul că e dorit de câteva echipe importante din Italia, care pot pune pe masă sume importante. Potrivit presei din Ucraina, atacantul e dorit de AC Milan şi Bologna.

Tânărul a arătat foarte bine până acum, mai ales că numai în acest sezon a marcat de trei ori şi a oferit cinci pase decisive în 14 meciuri. Vladyslav Supryaga a fost adus la Dinamo Kiev în august 2018, pentru 6.5 milioane de euro, de la SK Dnipro-1.

Marele Rivaldo, laude pentru mareele Lucescu

Mircea Lucescu continuă să antreneze la cel mai înalt nivel chiar dacă în această vară a împlinit 75 de ani, iar tehicianul român este lăudat de brazilianul Rivaldo care a remarcat prestaţia avută de Dinamo Kiev în meciul cu Barcelona, pierdut la limită de ucraineni, scor 1-2.

Rivaldo spune că Il Luce a dovedit că în cazul său vârsta de "doar un număr" şi că românul arată prin experienţa de la Kiev că mai are multe de oferit fotbalului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele