Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Protestul lui Marius Şumudică faţă de suspendarea drastică primită în Turcia! "Sunt ţinta unor atacuri sub diferite forme"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19562297/1/img-20200912-wa0006.jpg

Marius Şumudică a primit patru etape de suspendare în Turcia, după incidentele de la meciul Antalyaspor – Gaziantep, scor 1-1. Antrenorul este revoltat de această decizie a Federaţiei Turce de Fotbal şi consideră că este nedreptăţit, pe motiv că este român.

Şumudică (49 de ani) a fost acuzat că le-a oferit indicaţii jucătorilor săi, din tribună, la meciul cu Antalyaspor, deşi era suspendat.

Observ cu dezamăgire că Marius Şumudică nu este analizat ca antrenor de fotbal, ci este ţinta unor atacuri sub diferite forme. În primul rând, la meciul cu Trabzon am fost suspendat pentru simplul motiv că i-am strigat arbitrului că a fost penalty. După meci, în raportul oficial, arbitrul chiar recunoaşte acest aspect. Doar că am primit direct cartonaş roşu, nu galben, aşa cum se procedează. Nu credeţi oare că e prea mult?

În al doilea rând, sunt suspendat patru etape şi sunt acuzat că la meciul de la Antalya am dat indicaţii echipei. Vreau ca oamenii să ştie că clubul Antalyaspor nu mi-a asigurat condiţiile normale pentru un antrenor în stare de suspendare. În loc să fi urmărit meciul dintr-o lojă sau un spaţiu închis, am fost pus în mijlocul tribunei, lângă oamenii din cadrul clubului advers.

În afară de a striga din când în când jucătorilor “treziţi-vă!” sau alte încurajări pe care le aud din toate gurile la meciurile din contextul pandemiei, nici dacă aş fi vrut n-aş fi putut să emit mesaje către jucători sau staff. Eram, practic, între oficialii de la Antalya. Cum poate crede cineva că mi s-ar fi tolerat să dau indicaţii şi să încalc vreun centimetru de regulament?!

În final, vreau să trimit un ultim mesaj. Strict fotbalistic. Sunt un antrenor român care a preluat această echipă, practic, de la zero. Statisticile spun că în ultimile 13 etape această echipă construită ca o casă din temelii a pierdut doar un singur meci, pe terenul lui Galatasaray.

Chiar dacă poate câştigăm greu, n-am mai pierdut un meci pe teren propriu din luna ianuarie. La meciul de la Antalya, un teren pe care se câştigă teribil de greu, am obţinut o remiză deşi am jucat o aproape o repriză cu doi oameni mai puţin!

Nimeni nu poate afirma că n-am respectat fotbalul din Turcia prin declaraţiile oferite aici sau acasă, dar sunt convins că dacă un antrenor turc ar fi dus Gaziantep pe locul 8 în primul sezon de construcţie a echipei şi ar fi avut cifrele noastre apărea aproape zilnic la televizor şi imaginea lui era una deosebită.

Marius Şumudică nu doreşte asta. Doreşte doar să fie analizat şi judecat pentru ceea ce realizează ca antrenor de fotbal”, este mesajul transmis de către Marius Şumudică.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19562297/2/sumudica-antrenament.jpg

Gaziantep este fără victorie în primele cinci etape din campionatul Turciei. Echipa antrenată de către Marius Şumudică ocupă locul 17 în clasament, cu 4 puncte.

Pentru Gaziantep urmează meciul de pe teren propriu cu Konyaspor, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 16:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele