Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

PSG a adus la echipa mare un jucător de 15 ani. Real Madrid a fost aproape să-l transfere

PSG Publicat de Daian Cutu pe 27 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19433499/1/psg.jpg

PSG a anunţat prin intermediul paginii oficiale de Twitter, faptul că fundaşul El Chadaille Bitshiabu, de doar 15 ani a semnat un acord de jucător profesionist şi astfel devine cel mai tânăr fotbalist din lotul echipei care în acest an a reuşit eventul în Franţa.

Fotbalistul a fost foarte aproape de a semna cu Real Madrid, dar oficialii parizieni au reuşit să îl ţină la echipă, unde deja evoluează de doi ani, la nivel de juniori, fiind o prezenţă constantă în naţionala U-17.

El Chadaille Bitshiabu impresionează prin calităţile sale fizice, având 1.95 metri, la 15 ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele