Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

PSG a confirmat cazuri de Covid-19 şi la echipa feminină

PSG Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19404415/1/psg.jpg

Formaţia de fotbal feminin a celor de la PSG a confirmat 3 cazuri de infectare cu Coronavirus la echipă. Este vorba despre două fotbaliste de la tineret şi una de la echipa mare. Identitatea acestora nu a fost dezvăluită.

Echipa se va reuni luni, iar cele trei vor fi plasate în izolare pentru tratament.

Şi la masculin sunt probleme. PSG a anunţat la începutul săptămânii că trei jucători au fost depistaţi cu Covid-19, conform unui mesaj postat pe Twitter. Campioana din Ligue 1 nu a divulgat identitatea lor.

Cazurile au fost depistate chiar înainte de reluarea pregătirilor, în vederea participării în Champions League, acolo unde parizienii sunt calificaţi în sferturile de finală.

Terminarea sezonului din competiţiile europene se va face într-un mod diferit de cel stabilit iniţial. ”Final Eight” în Liga Campionilor şi Liga Europa, asta pregătesc oficialii de la UEFA pentru acest sezon. Forul vrea ca stagiunea să se închidă cu un turneu la care să participe cele mai bune opt echipe din fiecare competiţie şi care se vor înfrunta într-o singură manşă. Sferturile de finală se vor disputa în patru zile consecutive, în perioada 12-15 august, semifinalele vor fi programate pe 18 şi 19 august, iar finala va avea loc pe 23. Totul se va întâmpla în Portugalia, la Lisabona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele