Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

PSG a confirmat OFICIAL plecarea! Fotbalistul a semnat deja cu un alt club

Ligue 1 Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19402547/1/meunier.jpg

Clubul Borussia Dortmund a anunţat, joi, că şi-a asigurat serviciile internaţionalului belgian Thomas Meunier, începând din sezonul 2020/2021. Contractul jucătorului este valabil până la 30 iunie 2024.

“Borussia Dortmund joacă exact tipul de fotbal pe care vreau eu să îl joc: încântător, autentic şi natural. Are fani entuziaşţti şi sincer să fiu atmosfera de la meciul cu PSG de pe Signal Iduna Park mi-a influenţat decizia. Sunt ambiţios şi vreau să câştig trofee cu Dortmund, la fel ca la Bruges şi Paris”, a declarat Meunier.

Thomas Meunier este transferat la Borussia Dortmund de Paris Saint-Germain, echipă la care este legitimat din 2016.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele