Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

PSG - Angers 6-1. Finalista UEFA Champions League face spectacol şi urcă pe locul 2 în Ligue 1

Ligue 1 Publicat pe 2 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19501245/1/neymar-psg.jpg

PSG s-a impus fără emoţii în această seară, pe teren propriu, 6-1 cu Angers, într-un meci din etapa a şasea din Ligue 1. 

Parisul a deschis scorul rapid, încă din minutul 7, când Alessandro Florenzi a interceptat o minge respinsă de fundaşii oaspeţilor şi a reluat spectaculos în poartă, din interiorul careului. A fost primul gol marcat de fundaşul adus în această vară de la Roma, după doar patru meciuri jucate sub culorile echipei din cartierul parizian Saint-Germain.
 
După 20 de minute a fost rândul magicienilor Mbappe şi Neymar să iasă la rampă, cu atacantul francez în postura de servant şi cu brazilianul la finalizare. Şi tot starul sud-american a înscris în minutul 48, pentru ca Traore să reducă din handicap în minutul 52. 
 
A fost un simplu foc de paie, pentru că finalista UEFA Champions League a revenit în atac, iar Draxler (minutul 57) şi senegalezul Gueye (71) şi-au trecut la rândul lor numele pe lista marcatorilor. În sfârşit, cu 6 minute înainte de final, Mbappe a strălucit din nou şi a stabilit scorul final, 6-1.
 
După acest succes, PSG acumulează 12 puncte şi urcă pe poziţia a doua, la un singur punct în spatele liderului Rennes, în timp ce Angers rămâne cu 9 puncte pe locul 8.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele