Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

PSG are putea ceda un tânăr fotbalist la o rivală din Ligue 1

PSG Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19391880/1/tan.jpg

Tanguy Kouassi (18 ani) este unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti ai celor de la PSG, dar se pare că formaţia pariziană încă nu i-a făcut o ofertă de prelungire contratuală, deşi a jucat 6 partide în actualul sezon de Ligue 1 şi a marcat  2 goluri.

Astfel, pe fir a intrat Rennes care ar dori să îl transfere pe tânărul fundaş, care este cotat de Transfermarkt la suma de 11 milioane de euro, însă din 30 iunie l-ar putea lua gratis.

Kouassi este internaţional de tineret francez, fiind om de bază în naţionalele U-17 şi U-19 de-a lungul carierei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele