Ultima oră
Pancu, pe făraş. Preşedintele clubului i-a trasat un ultimatum. ”Meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa” Pancu, pe făraş. Preşedintele clubului i-a trasat un ultimatum. ”Meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa”
Viitorul pregăteşte aducerea unui fundaş central, după cedarea lui Ghiţă la Ferencvaros Viitorul pregăteşte aducerea unui fundaş central, după cedarea lui Ghiţă la Ferencvaros
Horaţiu Feşnic, Horia Mladinovici şi Iulian Dima arbitrează meciurile de marţi din Casa Liga I Horaţiu Feşnic, Horia Mladinovici şi Iulian Dima arbitrează meciurile de marţi din Casa Liga I
Julian Nagelsamnn a reacţionat, după ce a fost dat ca viitorul antrenor al celor de la Real Madrid. "Cu siguranţă sunt lucruri mai rele de citit” Julian Nagelsamnn a reacţionat, după ce a fost dat ca viitorul antrenor al celor de la Real Madrid. "Cu siguranţă sunt lucruri mai rele de citit”
CFR Cluj nu a încasat o sumă mare din transferul lui Djokovic la Rizespor CFR Cluj nu a încasat o sumă mare din transferul lui Djokovic la Rizespor
România - Croaţia, în primul meci al turneului preolimpic de polo, de la Rotterdam România - Croaţia, în primul meci al turneului preolimpic de polo, de la Rotterdam

PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1

Ligue 1 Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19633397/1/neymar.jpg

PSG s-a împiedicat surprinzător chiar pe „Parc des Princes”, 1-1 cu Bordeaux, în etapa a 12-a din Ligue 1. Chiar şi aşa, Parisul rămâne lider şi are 3 puncte în plus faţă de echipa de pe locul 2, Lille.

Oaspeţii au surprins prima dată în minutul  11, când ghinionistul Pembele a reluat cu capul imparabil în propria poartă, în urma unui corner executat de bordelezi de pe partea stângă. 

Doar două minute i-au fost necesare Parisului pentru a răsturna situaţia pe tabelă. Mai întâi, Neymar a transformat un penalty, în minutul 26, şi tot brazilianul s-a aflat şi la originea următorului gol. Atunci, Neymar a şutat violent din afara careului, iar portarul Costil a respins, dar numai până la Kean, care a trimis în plasă.

După pauză, Bordeaux a fost mai prezentă în faţa porţii parziene, iar eforturile oaspeţilor au fost răsplătite în minutul 60, când Ben Arfa i-a pasat lui Adli, care a şutat imparabil de la 17-18 metri. Şi tot echipa pregătită de Jean-Louis Gasset a ratat ocaziile reprizei secunde, pe fondul unui joc consistent, dar la final a fost nevoită să se mulţumească doar cu un rezultat de egalitate.

După această remiză, PSG acumulează 25 de puncte şi e prima în Ligue 1, iar Bordeaux face 16 puncte şi urcă un loc, până pe 11.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele