Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul

PSG, gata de o mutare total neaşteptată. Fostul fotbalist al Barcelonei e dorit în Ligue 1

PSG Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20112286/1/psg-2.jpg

PSG a pregătit lista cu transferuri din vară şi a pus deja ochii pe un jucător. Este vorba de unul din Premier League: Lucas Digne de la Everton. Parizienii vor să îşi betoneze apărarea, care în acest sezon a dat destul multe rateuri în Ligue 1, unde poate pierde locul 1 la finalul stagiunii.

Aşa se face că PSG este pe urmele fundaşului de bandă de 27 de ani, care în acest sezon a făcut meciuri de toată lauda pentru Everton. El a mai jucat însă la PSG, în perioada 2013-2016, dar a mai căpătat experienţă şi la formaţii precum AS Roma sau Barcelona.

Rămâne de văzut ce sumă va cere Everton, pentru că în Premier League jucătorii se vând, uneori, pentru preţuri care nu sunt relevante, comparativ cu ce au oferit fotbaliştii respectivi. De aceea este de aşteptat ca pretenţiile englezilor să sară serios de 35 de milioane de euro, cât este cota lui Digne în acest moment.

PSG a rezolvat un fundaş. I-a prelungi contractul lui Bernat

Juan Bernat (27 de ani) a semnat prelungirea contractuală cu PSG. Fundaşul şi-a pus semnătura pe o nouă înţelegere, pe următorii patru ani, până în 2025. El e accidentat, fostul cotract îi expira în vară, iar posibilitatea revenirii în Spania era una destul de mare.

Cu toate acestea, iată că va continua la PSG, unde i s-a oferit această oportunitate. Stagiunea trecută, el a fost un fotbalist important, dar s-a accidentat grav. S-a ales cu o ruptură de ligamente încrucişate, astfel că a fost scos din circuit pentru câteva luni bune.

Cota sa de piaţă se ridică la 16 milioane de euro, conform Trannsfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele