Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

PSG i-a spus "nu" lui Mbappe. Starul parizienilor, interzis la JO 2020! Anunţul făcut de L'Equipe

PSG Publicat pe 4 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19290778/1/mbappe.jpg

Cotidianul francez L'Equipe a anunţat că PSG a decis să nu-i permită lui Kylian Mbappe să participe cu naţionala olimpică la JO 2020.

Starul lui PSG fusese preselecţionat pentru turneul de fotbal din Tokyo, unde va evolua şi naţionala României, iar atacantul se arătase dispus să joace la JO. Totuşi, campioana Franţei nu este de acord, în condiţiile în care Mbappe va juca şi la EURO 2020 în această vară.

O participare la JO 2020 ar fi însemnat ca vârful să nu aibă vacanţă, dar şi să rateze perioada de pregătire din vară. Astfel, PSG a înştiinţat astăzi Federaţia Franceză de Fotbal că Mbappe nu va fi "disponibil" pentru JO 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele