Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

PSG - Monaco 0-2. Parisul se înclină pe „Parc des Princes”, la doar câteva zile după ce a 'pulverizat' Barcelona

Ligue 1 Publicat pe 21 feb 2021
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19999211/1/psg.jpg
PSG a fost învinsă pe teren propriu în derby-ul etapei a 26-a din Ligue 1, 0-2 cu Monaco, în direct pe Look Sport. După acest eşec, gazdele ratează şansa de a se apropia de liderul Lille şi rămân pe locul 3 în clasament.
 
PSG venea după victoria categorică din faţa Barcelonei, 4-1, în Champions League, chiar în Spania, în timp ce Monaco era neînvinsă de 10 etape. O reţetă perfectă pentru un meci cu suspans şi cu fotbal de clasă, între două dintre marile echipe ale Franţei.
 
Surprinzător, oaspeţii au lovit primii şi au făcut-o rapid. Diop a deschis scorul încă din minutul 6, după o pasă de la Aguilar. 
 
Parizienii s-au năpustit asupra adversarului, dar Monaco a absorbit atacurile. Mai mult, în minutul 51 echipa din Principat şi-a majorat avantajul. Chilianul Maripan l-a învins pe Navas, iar surpriza se profila pe „Parc des Princes”. A fost şi ultimul gol al meciului, în pofida eforturilor gazdelor, care au fost nevoite să se recunoască învinse la final.
 
După acest eşec, PSG rămâne pe poziţia a treia cu 54 de puncte, în timp ce Monaco e pe 4, cu 52 de puncte. Lider este Lille, echipă cu 58 de puncte, în timp ce Lyon e a doua, cu 55 de puncte.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19999211/2/clasament-psg.jpg
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele