Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

PSG, pe modelul low-cost. Transferul făcut azi a costat numai 4 milioane de euro

PSG Publicat pe 5 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19503383/1/psg.jpg

Mijlocaşul portughez Danilo Pereira a fost împrumutat un sezon de FC Porto la PSG, campioana Franţei având o opţiune de cumpărare definitivă a jucătorului. Pereira, 29 de ani, are 39 de selecţii la naţionala Portugaliei, pentru care a marcat două goluri. El mai are contract cu Porto până în vara anului 2022.

Împrumutul îi costă pe parizieni patru milioane de euro. Dacă vor să-l transfere definitiv pe jucător, PSG mai trebuie să achite 16 milioane de euro. Pereira a mai jucat la Parma, Aris Salonic, Roda Kerkrade şi Maritimo Funchal, înainte de a ajunge la Porto, în vara anului 2015.

PSG a mai împrumutat un jucător, pe Moise Kean de la Everton, tot cu opţiune de cumpărare la finalul sezonului. Kean, 20 de ani, este internaţional italian (cinci zelecţii şi două goluri) cu origini ivoriene. Format la Torino şi la Juventus, el a mai evoluat la Verona, sub formă de împrumut.

În Anglia, Kean a ajuns, în vara anului 2019, când Everton a plătit aproape 30 de milioane de euro celor de la Juventus pentru jucător. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele