Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

PSG primeşte întăriri pentru Ligă. Jucătorul pe care Dortmund îl trimite la Paris: "Suntem deschişi. Dacă doreşte, să meargă!"

Champions League Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19404930/1/tm.jpg


Plecat liber de contract de la Paris Saint-Germain la Borussia Dortmund, Thomas Meunier (28 de ani) are, totuşi, şanse să-i ajute pe parizieni în încercarea de a cuceri Liga Campionilor 2019/2020. Iar conducerea nemţilor nu are nicio problemă cu asta!
 
Meunier, ca şi Cavani, şi-a reziliat contractul cu campioana Franţei înaintea Final 8-ului Ligii Campionilor, de la Lisabona, însă absenţa sa din meciurile decisive pentru Cupa cu Urechi nu mai e aşa de sigură. Deşi interesul clubului său ar fi ca Meunier să nu joace şi să nu rişte, astfel, o accdentare, Hans-Joachim Watzke, managerul general al Borussiei, anunţă că belgianul de naţională nu e încă hotărât şi că sunt şanse ca el să fie prezent în capitala Portugaliei în lupta pentru marele trofeu: "Thomas nu a decis, încă, dacă va pune capăt sezonului cu PSG sau dacă va juca Final 8-ul Ligii Campionilor. Dacă-şi doreşte, poate merge la Paris. Simplu, vom discuta termenii unei înţelegeri cu cei de la Paris Saint-Germain. În orice caz, suntem deschişi spre această posibilitate. Toţi ştim că Liga Campionilor e cea mai importantă competiţie pentru fiecare club şi jucător, iar acum ai nevoie de doar trei victorii pentru a câştiga Cupa cu Urechi. Thomas s-a odihnit, poate juca Liga Campionilor cu PSG în august, apoi poate veni la pregătirea noastră de vară. Dacă vrea să joace, e de înţeles", a declarat Watzke, pentru Sport-Doppelpass.

Revenirea lui Meunier, un mare plus pentru PSG în Ligă

Cu campionatul din Franţa terminat de autorităţi imediat după apariţia pandemiei de COVID-19, PSG are dezavantajul lipsei ritmului în comparaţie cu rivalele la trofeul Ligii Campionilor, dar revenirea în lot al lui Thomas Meunier ar putea reprezenta un atu important. Fotbalist experimentat, titular în naţionala Belgiei, Meunier este un fundaş dreapta foarte ofensiv, dar care dă încredere şi pe plan defensiv. La 28 de ani, este, evident, o soluţie mult mai bună pentru Thomas Tuchel decât Kehrer sau Dagba, jucători tineri, de 23, respectiv 21 de ani, dar care încă nu sunt obişnuiţi cu meciuri tensionate, precum cele care vor avea loc la Lisabona, între 12 şi 23 august 2020.
 
Meunier a venit la PSG în 2016, de la Brugge, pentru doar şase milioane de euro. După trei titluri, două Cupe ale Franţei, două Cupe ale Ligii Franţei şi patru Supercupe ale Franţei şi 128 de meciuri jucate, aventura sa la Paris s-a terminat, pentru moment, în vara acestui ani, zilele trecute semnând cu Borussia Dortmund, echipa pe care a eliminat-o cu PSG în optimile de finală ale actualului sezon de Ligă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri