Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

PSG - Rennes 3-0. Parisul se desprinde în Ligue 1 şi aşteaptă ca Lille să împiedice la Brest

Ligue 1 Publicat pe 7 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19579077/1/di-maria.jpg
PSG s-a impus pe teren propriui, 3-0 cu Rennes, în derby-ul etapei a 10-a din Ligue 1. Diferenţa de pe tabelă a fost prea dură raportat la ceea ce s-a întâmplat pe teren, iar oaspeţii au plătit tribut greşelilor din defensivă.
 
După ceva mai mult de 10 minute de joc, parizienii au deschis scorul. Di Maria a profitat de o bâlbă a defensivei bretone şi i-a trimis lui Kean, care a deschis scorul cu un şut din afara careului.
 
Fix 10 minute mai târziu, PSG şi-a surprins din nou adversara pe o contră, Herrera l-a văzut excelent pe Di Maria, iar argentinianul a finalizat cu o execuţie magică şi a dus scorul la 2-0.
 
După pauză, acelaşi Di Maria şi-a trecut în cont „dubla”, cu largul concurs al portarului Gomis. În minutul 73, argentinianul a primit de această dată de la Dagba, a mai făcut câţiva paşi şi a şutat de la circa 18 metri, iar Gomis a fost nevoit să scoată pentru a treia oară minge din plasa porţii sale. A fost şi ultimul gol al partidei, care a stabilit rezultatul final, PSG - Rennes 3-0.
 
După acest succes, Parisul face 24 de puncte şi se distanţează la 5 puncte de locul secund, ocupat acum de Liile. În schimb, Rennes rămâne cu 18 puncte şi se menţine pe locul 3.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele