Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

PSG şi-a găsit fundaş lateral. Cel ales este un fotbalist de la Arsenal

PSG Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19384166/1/bell.jpg

Campioana din Ligue 1 caută soluţii pentru întărirea zonei defensive, iar pentru asta vor să îl aducă din vară pe Hector Bellerin, de la Arsenal.

Bellerin (25 de ani) evoluează pentru ”tunari” din anul 2011, când a fost adus de la academia de tineret a Barcelonei, pentru ca mai apoi în 2014 să fie dat sub formă de împrumut la Watford, unde a impresionat şi astfel a fost readus la echipă londoneză, unde s-a impus ca şi titular.

Dacă îl vor ceda pe Bellerin, ar fi a doua pierdere majoră din defensivă din această vară, după cea a lui David Luiz, brazilianul nu a anunţat la echipă pleacă, dar e sigur că nu va mai rămâne la echipa antrenată de Arteta.

Bellerin este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 32 de milioane de euro, dar în cazul unui transfer, şeicii care conduc PSG vor trebui să scoată din conturi mai mult ca sigur o sumă mult mai mare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele