Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

PSG şi Manchester City, favorite să-l transfere pe Messi. James Rodriguez: “Dacă va merge la PSG, va juca singur şi va câştiga toate trofeele”

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 6 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20343933/1/messi.jpg

Starul argentinian Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona, după mai bine de 20 de ani de carieră la echipa ‘blaugrana’. PSG şi Manchester City sunt principalele favorite să-l transfere pe Messi, dar şi o mutare în MLS este luată în calcul, potrivit presei spaniole. James Rodriguez, fotbalistul lui Everton, este de părere că Messi ar câştiga toate trofeele posibile la PSG.

Lionel Messi (34 ani), sextuplu câştigător al Balonului de Aur, a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, care l-a transferat în 2001. A disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în LaLiga şi patru Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.

Potrivit Marca, Messi mai vrea să joace într-un campionat important al Europei cel puţin doi ani, astfel că varianta MLS este improbabilă. Manchester City ar fi în pole position pentru un transfer, având în vedere factorul Pep Guardiola. Totodată, Messi ar fi o prioritate pentru PSG, care riscă să-l piardă pe Mbappe în vara anului 2022.

“Dacă Messi merge la PSG, va juca singur acolo, va câştiga toate trofeele. În Anglia nu cred că îl poate plăti cineva în afară de Manchester City.

Messi a marcat 30 de goluri şi 30 de pase decisive pe an. Acum Barcelona va trebui să caute alt jucător care să facă asta. Problema este dacă îl vor găsi.

Kun Aguero a ajuns la Barcelona şi acum Messi pleacă. Dar acestea sunt lucrurile pe care le oferă fotbalul. Mi s-a întâmplat acelaşi lucru. Am mers la Everton pentru că Ancelotti era acolo, dar acum el este la Real Madrid”, a spus James Rodriguez, citat de Marca.

mail-share icon Email
viewscnt