Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

PSG şi Real Madrid aproape bătuseră palma pentru transferul lui Kylian Mbappe! ”Sosirea lui va fi amânată”

Ligue 1 Publicat pe 12 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19332577/1/mbappe-1.jpg

PSG şi Real Madrid aproape bătuseră palma pentru transferul lui Kylian Mbappe, a declarat Jerome Rothem, fost fotbalist al parizienilor şi la AS Monaco. Situaţia s-a schimbat din cauza pandemiei de COVID-19, care va duce la pierderi financiare importante.

Rothem anunţă, însă, că mutarea se va face în cele din urmă, după ce Real Madrid va regla problemele cu bugetul. ”Ştiu de la surse din club că o înţelegere privind transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost aproape făcută. Dar după ceea ce se întâmplă acum, sunt sigur că sosirea lui Mbappe la Real va fi amânată”, a spus Rothem pentru Radio Montecarlo.

Pe lângă Kylian Mbappe, şi Neymar va rămâne la PSG din vară! Potrivit presei din Franţa, situaţia financiară prin care trec echipele, le aduce în imposibilitatea să plătească sute de milioane de euro pentru cei doi. Barcelona şi Real Madrid şi-au arătat intenţia transferurilor în cazul lor.

Mai mult, oameni din conducerea clubului parizian şi apropiaţi ai fotbaliştilor au declarat că nu se pune problema ca Mbappe şi Neymar să plece de la PSG. ”Nu ne gândim nici la transfer, nici la prelungirea contractului. Singura noastră preocupare este coronavirusul. Cel mai probabil, vara va fi calmă”, a precizat un apropiat al brazilianului recent. ”Şi dacă plouă, şi dacă ninge, Mbappe va rămâne. E dorinţa emirului”, au declarat oficiali ai clubului parizian, după zvnorile potrivit cărora francezul ar fi dorit de alte echipe.

Contractele celor doi jucători cu PSG expiră în vara lui 2022. Mbappe este cotat de transfermarkt.com la 200 de milioane de euro, iar Neymar la 160 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele