Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

PSG trece la treabă şi face primul transfer după ratarea titlului

PSG Publicat pe 24 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20217447/1/psg-1.jpg

PSG va bifa primul transfer după ce a ratat titlul în Ligue 1. Presa din Franţa a aflat mutarea pregătită de parizieni, achitarea clauzei de achiziţie definitivă a lui Danilo Pereira (29 de ani), care poate juca pe două poziţii, mijlocaş defensiv şi fundaş central.

Până acum, el a fost împrumutat de la FC Porto, însă PSG a fost mulţumit de prestaţia lui şi va achita clauza de transfer de 16 milioane de euro. Astfel, începând cu această vară, africanul va face trecerea la PSG. Randamentul său a fost unul bun. A fost trimis pe teren în 41 de partide, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Anterior, Pereira a mai jucat pe la echipe ca Parma, Roda JC sau Maritimo. Actuala cotă de piaţă a sa se ridică la 24 de milioane de euro.

E a doua mutare pe care o face PSG, în ceea ce priveşte sezonul următor. A mai anunţat prelungirea cu trei sezoane a contractului lui Julian Draxler. Noul acord este valabil până la 30 iunie 2024.

Este o mare mândrie pentru mine. Iubesc acest club şi oraşul Paris. Este o bucurie să joc alături de fotbalişti foarte mari, pentru o astfel de echipă. Sunt foarte fericit că mi-am prelungit contractul. Sper că vom câştiga în continuare multe trofee în următoarele trei sezoane. Vom da totul pentru a obţine trofee, aşa cum o facem la fiecare meci”, a declarat Julian Draxler.

Draxler este legitimat la PSG din ianuarie 2017.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele