Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Puşcaş, 66 de minute, în remiza lui Reading cu Huddersfield

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19414354/1/pus.jpg

George Puşcaş a fost titularizat şi a jucat 66 de minute, fiind schimbat cu Olise. Reading, formaţia atacantului român a terminat la egalitate, scor 0-0, contra celor de la Huddersfield.

În urma rezultatului înregistrat, cei de la Reading ocupă locul 13, departe de zona retrogradării, în timp ce adversarii de azi de la Huddersfield sunt pe 18, la 3 puncte de primul loc retrogradabil, care este ocupat de Middelsbrough.

Puşcaş a marcat 10 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actuala stagiune din Championship.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele