Ultima oră
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club

Puşcaş, 77 de minute în eşecul cu coşmarul celor de la FCSB. Reading a avut 1-0

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19421229/1/pus.jpg

George Puşcaş a evoluat 77 de minute, în partida pe care Reading a cedat-o pe teren propriu, în faţa celor de la Midddelsbroug, cu scorul de 2-1, echipa care a eliminat FCSB, în dramatică semifinală de Cupa UEFA, din anul 2006.

Atacantul român a primit un cartonaş galben, iar pe final a fost înlocuit cu Baldock. Reading a deshis scorul prin Moore, dar adversarii au egalat chiar înainte de pauză, prin Fletcher.

Golul victoriei a venit în minutul 82 prin Roberts, care prin această reuşită a asigurat salvarea echipei sale de la retrogradare, după un sezon mult sub aşteptări.

Reading nici ea nu excelează, dar este în zona sigură, pe locul 14.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele