Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil
Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei

"Puteam deveni Messi sau Cristiano Ronaldo". De ce crede Wesley Sneijder că nu a reuşit mai mult în fotbal: "Aceste detalii fac diferenţa"

Alte campionate externe Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19383714/1/wesley-sneijder.jpg
Unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi ofensivi ai timpurilor sale, Wesley Sneijder a ajuns la 35 de ani şi, cu mintea omului matur, îşi dă seama că seriozitatea au făcut diferenţa între el şi superstarurile Leo Messi şi Cristiano Ronaldo. Într-un interviu sincer, fostul fotbalist olandez a recunoscut că apetitul pentru distracţie l-a împiedicat să lase şi mai multe în urma sa şi a vorbit la superlativ despre Guti, fostul mijlocaş al Realului.
 
Un fenomen la Ajax, unde a ajuns titular încă de tânăr, Sneijder a jucat pentru Real Madrid timp de doi ani, apoi a cucerit Liga Campionilor cu Inter şi a jucat o finală de Cupă Mondială cu Olanda. Tehnic, playmaker marcant al generaţiei sale, Sneijder consideră că ar fi putut face şi mai multe în fotbal. Dacă avea un strop din seriozitatea lui Ronaldo sau a lui Messi: "Puteam deveni Messi sau Cristiano Ronaldo, dar simt doar că nu puteam fi ca ei. Mi-a plăcut viaţa, m-am bucurat de o băutură la cină...Iar astfel de detalii fac diferenţa. Leo şi Cristiano sunt diferiţi, au făcut multe sacrificii. Dar mă simt bine. Cu toate astea, cariera mea a fost una incredibilă", a spus Sneijder, într-un interviu acordat jurnalistului italian Gianluca Di Marzio.

Sneijder e fan Guti

De-a lungul carierei, Sneijder a împărţit vestiarul cu unii dintre cei mai mari jucători de fotbal din istorie, dar unul i-a atras atenţia în mod deosebit. Este vorba despre spaniolul Guti, cel cu care a fost coleg la Real Madrid şi pe care-l apreciază pentru inteligenţa cu care-şi făcea treaba la mijlocul terenului: "Guti era fantastic. Când eram coechipieri, nu a vorbit câteva luni cu mine pentru că-i luasem locul în echipă. Apoi am început să jucăm împreună şi mi-am dat seama că e un fenomen, cel mai bun din echipă", punctează batavul.
 
Wesley Sneijder şi-a încheiat cariera de fotbalist în vara lui 2019, după o ultimă experienţă în Qatar, la Al Gharafa, fosta echipă a lui Claudiu Keşeru.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri