Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Racing Point i-a găsit înlocuitor lui Sergio Perez, după ce a fost depistat cu Coronavirus

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19437294/1/hul.jpg

Sergio Perez a fost depistat ieri seară cu Coronavirus, fiind primul pilot din Formula 1, care a fost infectat cu noul virus. Cei de la Racing Point vor concura în Marele Premiu al Marii Britanii, fiind găsit deja şi înlocuitor pentru mexican.

Cel ales este  Niko Hulkenberg, care are experienţă mare în competiţie, fiind la startul a 177 de curse. Germanul în vârstă de 32 de ani va face pereche cu Lance Stroll pentru minim două curse.

"Perez a intrat în carantină conform protocolului şi va continua procedurile stabilite de autorităţi pentru a retricţiona acest incident astfel încât să nu existe vreun impact asupra cursei din acest weekend," se arată într-un comunicat emis de Formula 1.

 

Marele Premiu al Marii Britanii a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 70. În acest weekend piloţii vor concura pe pista de la Silverstone, pentru a 54-a oară.

Italia şi Marea Britanie sunt singurele ţări care au avut curse în Formula 1 de la înfiinţarea competiţiei şi până în prezent, fără pauză. Toată acţiunea este în direct pe canalele Look.

Programul transmisiunilor din Marele Premiu de la Silverstone (ediţia cu numărul 70):

Vineri:

ora 13, Look Sport 3 Motors & Fights: antrenamente 1

ora 13, Look Sport 3 Motors & Fights:: antrenamente 2

Sâmbătă:

ora 11:25, Look Sport 2: Formula 3, cursa 1

ora 13:00, Look Sport 2: antrenamente 3

ora 16:00, Look Sport 2: Formula 1, calificări

ora 13, Look Sport 3 Motors & Fights:: Formula 2, cursa 1

Duminică:

ora 10:45, Look Sport 2: Formula 3, cursa 2

ora 12:00, Look Sport 2: Formula 2, cursa 2

ora 13:25, Look Sport 2: Super Cupa Porsche, cursa

ora 16:00, Look Plus: Formula 1, cursa

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele