Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Rădoi, exasperat de subiectul unei demisii. "Plecam până acum, cu contractele pe care le-am avut pe masă" Care este planul pentru meciul cu Germania

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 9 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388219/1/macedonia-de-nord-romania-preliminariile-cm-2022-8-09-2021-3.jpg

Naţionala României a obţinut doar un egal la Skopje, cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. 'Tricolorii' se menţin pe locul trei în clasament, la un punct de Armenia şi la cinci puncte de liderul Germania. Selecţionerul Mirel Rădoi s-a declarat deranjat de discuţiile privind o eventuală demisie şi a subliniat că obiectivul este realizabil - clasarea pe locul doi în grupă.

România a fost dominată la toate capitolele de către Macedonia de Nord: posesie 57-43%, ocazii de gol 14-7, şuturi pe poartă 6-2.

România a luat 7 puncte din cele trei meciuri din luna septembrie şi n-a primit niciun gol (2-0 cu Islanda, 2-0 cu Liechtenstein).

Programul 'tricolorilor' în luna octombrie:

  • 8 octombrie: Germania – România (Hamburg)
  • 11 octombrie: România – Armenia (Bucureşti, stadionul Steaua)

"M-am săturat să tot răspund la aceeaşi întrebare... critici, valuri. Atât timp cât sunt în faţa dumneavoastră înseamnă că încă sunt aici. Dacă aveam altă idee, plecam până acum, cu contractele pe care le-am avut pe masă. Îmi luam valiza şi plecam acasă, plângeam puţin în faţa dumneavoastră, vă impresionam şi plecam acasă.

Am discutat despre noua naţională a Germaniei, cu Flick, sunt principiile pe care le avea la Bayern Munchen. Va fi un meci foarte greu, dar de obicei cu echipele mai bine cotate decât noi ne-am găsit motivaţia. Oarecum, meciul va arăta cu totul altfel, vom avea mai multe spaţii, va trebui să vedem ce plan tactic abordăm. E clar că, dacă vom încerca să stăm doar aproape de poarta noastră, probabil că vom avea aceeaşi soarta pe care a avut-o Armenia. Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, vreau să mă gândesc că avem curaj. Mergem să facem presing, iar dacă nu reuşim să recuperăm mingea sus trebuie să ne retragem sub linia mingii.

Mergem în continuare cu şanse reale pentru locul doi. Cu punct sau puncte în Germania, tot va trebui să câştigăm cu Armenia acasă. Cred că lucrurile pot fi mai clare. M-aş fi bucurat să câştigăm în seara asta şi să terminăm luna pe locul doi, dar nu pot să zic că sunt nefericit. Mi-aş fi dorit să jucăm mult mai bine, să avem mai mult curaj. Sunt lucruri pe care încă trebuie să le reglăm", a spus Mirel Rădoi la PRO TV.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388219/2/grupa-j.jpg

mail-share icon Email
viewscnt