Ultima oră
Real Madrid e pregătită să facă o mutare spectaculoasă în vară! Oferă 115 milioane de euro pentru un mijlocaş de top Real Madrid e pregătită să facă o mutare spectaculoasă în vară! Oferă 115 milioane de euro pentru un mijlocaş de top
Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!" Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!"
Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19! Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19!
VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut" VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut"
De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real
Ce echipe joacă in campionatul Belarusului? Ce echipe joacă in campionatul Belarusului?

Radu Banciu se înscrie la maratonul de 8 ore. Provocarea sezonului în sport este pe Look Plus

Bundesliga Publicat pe 1 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19231889/1/dsc_5543.jpg

Radu Banciu, gazda emisiunii Fotbal All Inclusive

8 ore de emisiune live, în fiecare duminică, începând cu ora 15:30, pe Look Plus şi lookplus.ro. Aceasta este provocarea spectaculoasă pe care Radu Banciu o propune, din această duminică, fanilor celor mai tari campionate din Europa, în emisiunea Fotbal All Inclusive.

Radu Banciu va comenta, alături de super invitaţi, în fiecare duminică într-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh şi declaraţiile din Liga 1, imediat după meciuri.

Emisiunea maraton Fotbal All Inclusive va fi în direct pe Look Plus, iar odată cu startul celor mai tari meciuri, se va muta de pe TV în online, pe lookplus.ro. Un experiment unic în România.

„E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci şi dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul lookplus.ro, iar pe TV intrăm între meciuri."

„Vom avea nişte invitaţi, vor fi intervenţii cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune. Va fi ceva dinamic, vor fi şi secvenţe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puţin Anglia. Vor veni din lumea sportului şi nu numai. Vor fi invitaţi de peste tot. Poate şi din politică, cu siguranţă şi din lumea artistică. Din toată sfera spaţiului public"

„Vor intra în calcul şi sporturi precum handbal, Formula 1, tenis. Look Plus si Look Sport transmit aproape tot, ei şi-au propus să facă o emisiune maraton, cum nu mai este la noi. Vor să cuprindă toată ziua. Vom fi live, de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», aşa cum făceau italienii pe vremuri", a spus Radu Banciu.

În acest sezon, Look Plus, Look Sport, Look Sport 2 şi Look Sport 3 transmit cele mai puternice competiţii fotbalistice din Europa, de la UEFA Champions League şi Europa League, la Serie A, La Liga, Bundesliga şi Pro League. De asemenea, Liga I şi Liga a II-a din România pot fi văzute etapă de etapă pe posturile Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele