Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo

Radu Drăguşin a vorbit despre experienţele pe care le trăieşte la Juventus. ”Sunt foarte intense antrenamentele, nu se dau la o parte băieţii, bagă piciorul”

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20116414/1/dra.jpg
 
Radu Drăguşin (19 ani) a semnat vineri un contract de jucător profesionist cu Juventus Torino. Acordul este valabil până în anul 2025.

Drăguşin este la Juve din 2018, fiind cumpărat de la echipa de juniori Sport Regal, pentru 250.000 euro, pe vremea când avea doar 16 ani. Fundaşul a vorbit despre ce înseamnă pentru el experienţa la campioana Italiei.

"Am intrat 20 de minute cu Dinamo Kiev, a fost incredibil, am avut nişte emoţii mari. Nu mă aşteptam să intru, eram pe banca de rezerve şi Mister mi-a spus dintr-o dată să mă schimb, să pun ghetele şi să intru. Am intrat neîncălzit, dar a fost un moment special şi n-am să-l uit niciodată. Am încercat să nu arăt că am emoţii, dar mi-a zis să fiu calm şi să arăt ce ştiu.

Sunt foarte intense antrenamentele, nu se dau la o parte băieţii, bagă piciorul, dar doar aşa poţi deveni cel mai bun. Copiii trebuie să înţeleagă că nu există o scurtătură. E un singur drum, trebuie să munceşti. Dacă eşti corect şi munceşti, fotbalul te va răsplăti mereu, iar asta e valabil în orice activitate.

Antrenamentul propriu-zis durează o oră şi jumătate, dar înainte şi după se stă mereu în sala de forţă pentru a face prevenţie, mobilitate, recuperare, masaje. Nu aş spune chiar 10 ore. Noi am ajuns azi la 10:30, iar acum e 16:00. Acum mă duc acasă şi mă odihnesc. Trebuie să ai un program foarte bine stabilit.

Mă cunoşteam deja cu colegii de la U21. Mereu mă duc la lotul naţional cu zâmbetul pe buze, să-mi revăd colegii şi tot staff-ul de acolo. Selecţionerul mi-a spus să aleg eu şi să fac eu această decizie, să nu mă las influenţat"
, a spus Drăguşin, la Pro TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele