Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Radu Drăguşin, declaraţie surprinzătoare. ”Nu eram fan de înainte să vin la Juventus, doar că aici am crescut de la 16 ani”

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20116833/1/dra.jpg
 
Radu Drăguşin (19 ani) a semnat vineri un contract de jucător profesionist cu Juventus Torino. Acordul este valabil până în anul 2025.
 
Drăguşin este la Juve din 2018, fiind cumpărat de la echipa de juniori Sport Regal, pentru 250.000 euro, pe vremea când avea doar 16 ani. Fundaşul a vorbit despre ce înseamnă pentru el experienţa la campioana Italiei.
 
Tânărul fotbalist a explicat că nu a fost fanul celor de la Juve de mic.

„Sunt foarte fericit, în primul rând. Sunt fericit, mândru şi abia am aşteptat să se termine cu toată nebunia asta. A trebuit să ţinem puţin aşa un suspans, am ţinut mai multe lucruri între noi, pentru că aşa e în fotbal. Nu eram fan de înainte să vin la Juventus, doar că aici am crescut de la 16 ani. Ei au avut încredere în mine şi mi-au oferit o şansă pe care nu ştiu dacă mi-ar fi oferit-o alte echipe. Împreună cu Florin (n.r. Florin Manea) şi familia mea am pus în balanţă toate plusurile şi minusurile tuturor echipelor şi, în final, am ajuns la decizia că Juventus este cea mai bună echipă pentru mine, în momentul actual”, a declarat Radu Drăguşin, la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele