Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Radu Drăguşin, ofertă concretă de împrumut de la Crystal Palace

Stranieri Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20184836/1/dragusin-juve.png

Radu Drăguşin (19 ani) continuă să fie urmărit de cluburi importante din Europa, chiar dacă a prelungit contractul cu Juventus. Nu e vorba de dorinţa unui transfer definitiv, ci a unuia pe perioadă determinată de timp, sub formă de împrumut. Impresarul fundaşului, Florin Manea, a declarat recent că zilele trecute s-au purtat negocieri cu un club din Premier League.

Crystal Palace, echipă aflată pe locul 13 în prima ligă engleză, l-a vrut pe Drăguşin şi au existat discuţii clare. Cu toate acestea, mutarea nu s-a făcut, deşi acolo avea, teoretic, mai multe şanse să joace.

”Tentaţiile financiare din alte părţi au fost foarte mari. L-a dorit Crystal Palace, chiar acum câteva zile am vorbit cu directorul sportiv de acolo şi m-a întrebat dacă nu putem să îl ducem împrumut. Nu se pune problema. L-au vrut şi Newcastle, Wolfsburg, RB Leipzig, am avut oferte scrise.

Are 19 ani, au fost mai mulţi factori care au determinat ca el să continue la Juventus. E crescut acolo, ni s-au dat nişte garanţii că se va conta pe el, că i se va da şansa să demonstreze că merită să fie la Juventus. Verbal, că nu poate să dea nimeni asta în scris. 10-15 meciuri acolo, depinde de el. Acum, în momentul de faţă, este al 5-lea fundaş central, la anul va fi al 4-lea. Poate Chiellini se va lăsa, să vedem… va fi mult mai expus, de anul viitor va fi luat în calcul. Va merge în pregătire cu echipa mare”, a declarat Florin Manea, pentru GSP.

Sezonul dezastruos care se prefigurează la Juventus va aduce modificări importante în club, în această vară. Printre decizii se numără şi schimbarea antrenorului Andrea Pirlo. În locul său este solicitat Massimiliano Allegri.

Presa din Spania anunţă că tonerinezii îl vor pe antrenorul la care au renunţat în iunie 2019. De atunci, Allegri este liber de contract. Chiar dacă s-a tot scris că este pe lista lui Real Madrid sau Manchester United, tot nu a semnat cu nimeni.

Juventus pregăteşte o schimbare de antrenor chiar în această săptămână. Indiferent de rezultatul cu Napoli de miercuri, conducerea lui Juve a luat decizia de a renunţa la serviciile lui Andrea Pirlo la finalul sezonului.

Pirlo va lăsa frâiele echipei, iar locul său va fi ocupat de Massimiliano Allegri, care se va întoarce la Juventus, după doi ani de pauză”, scriu spaniolii de la Don Balon.

Allegri a antrenat Juventus în perioada 2014-2019, echivalentul a 271 de meciuri. A luat 11 trofee, dintre care cinci titluri la rând. În total,  în cariera sa, Allegri a adunat 13 trofee.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele