Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Radu Drăguşin, pe lista lui Newcastle! Englezii intră în cursa pentru fundaşul român alături de Red Bull Leipzig

Stranieri Publicat pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19849548/1/dragusin-juve.png

Radu Drăguşin mai are contract cu Juventus până în vară şi din acest motiv, negocierile pentru o nouă înţelegere au început deja. Se pare că torinezii îl vor în continuare şi îi propun un salariu uriaş, pe lângă ceea ce îi oferă în actuala înţelegere. Fundaşului i-a fost promis o remuneraţie lunară de 80.000 de euro, spre deosebire de 3.000 de euro pe lună, cât ia acum.

UPDATE: Se pare că înţelegerea dintre Drăguşin şi Juventus nu a fost nici până acum prelungită, lucru făcut public de presa din Italia. Jurnaliştii din Peninsulă anunţă că torinezii trebuie să se grăbească dacă vor să îi ţină, pentru că, pe lângă interesul lui Red Bull Leipzig, s-a aflat şi de interesul altei echipe, din Anglia, Newcastle!


Doar că Drăguşin are de ales din mai multe echipe. Juventus are de tras pentru a-l convinge, asta pentru că şi alte cluburi mari ale Europei au intrat în negocieri cu agentul jucătorului, Florin Manea. Drăguşin mai este dorit de nemţii de la Red Bull Leipzig, dar şi de o echipă din Premier League.

În privinţa nemţilor, aceştia par foarte decişi să îl transfere, lucru care s-a aflat şi în presa din Italia, dar şi în cele din Anglia şi Germania. Revelaţia Bundesligii, de câţiva ani, Leipzig este pregătită să îi ofere un salariu pe care să nu îl poată refuza. 


Radu Drăguşin, în top 50 cei mai buni tineri care pot ieşi în evidenţă în acest an

Radu Drăguşin, a fost inclus de UEFA pe o listă de 50 de tineri jucători care ar putea impresiona în 2021.

Lista reprezintă opţiunile echipei UEFA de reporteri, corespondenţi şi editori.

”Radu Drăguşin (România, 18 ani – Juventus). La Juventus de doi ani, acest impunător căpitan al echipei de tineret a României a debutat recent în Serie A şi în Liga Campionilor. Înalt, puternic şi talentat. Fiţi atenţi la el la turneul final al Campionatului European under 21”, se arată pe site-ul UEFA.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele