Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul! Impresarul său a clarificat situaţia fundaşului central

Serie A Publicat pe 24 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20260151/1/pirlo-a-vorbit-despre-despre-radu-dragusin-dupa-ce-la-titukarizat-in-meciul-cu-genoa-ce-a-spus-italianul-size6.jpg

Radu Drăguşin, fundaşul central de 19 ani al lui Juventus Torino şi al naţionalei României U21, îşi doreşte să îşi continue cariera la formaţia italiană care l-a crescut, potrivit celei mai recente declaraţii făcute de impresarul jucătorului, Florin Manea.

Manea a confirmat că au existat oferte din Anglia sau Germania, însă intenţia lui Drăguşin este de a rămâne la Torino. Agentul a anunţat-o pe mama tânărului apărător central să nu se mute până pe 31 august, în speranţa că acesta va rămâne la Juventus.

"Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte din Anglia, din Germania, dar el vrea să joace la Juventus. Dacă face tot posibilul, cred că în cele din urmă va juca la Juventus. Inclus în negocierile pentru Locatelli? Pe noi nu ne-a sunat nimeni.

Astăzi le-am trimis un mesaj oficialilor lui Juve şi mi-au spus că nu este nimic. Dacă va pleca, o va face ca să joace, dar el vrea să rămână la Juventus. Eu am vorbit cu mama lui care caută casă, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august: sper că va rămâne la Juve", a declarat Florin Manea, conform Agerpres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele