Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Radu Moldovan şi Gabriel Borodi, antrenori interimari ai echipei de handbal feminin Gloria Bistriţa

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20082935/1/bis.jpg

Conducerea echipei Gloria Bistriţa a anunţat, sâmbătă, noua conducere tehnică, după renunţarea la contractul cu antrenorul Horaţiu Paşca.

”Radu Moldovan revine la prima echipă a Gloriei 2018 ca antrenor interimar! Conducerea clubului nostru a ajuns la o înţelegere cu acesta, pentru a prelua echipa de handbal feminin, participantă în Liga Florilor, în vederea clasării la finalul acestei ediţii de campionat pe un loc care să îi asigure calificarea în cupele europene. Tot de astăzi, Gabriel Borodi este antrenorul secund al Gloriei 2018. Mult succes!”, a transmis clubul bistriţean.

Vineri seară, clubul anunţa întreruperea colaborării cu antrenorul Horaţiu Paşca, cel care a stat pe banca tehnică timp de şase sezoane.

Fost antrenor secund la echipa naţională, Horaţiu Paşca a declarat în această săptămână, la rândul său, după încă un eşec cu echipa, că ”poate a venit vremea pentru o schimbare”.

”Rezultatele din ultima perioadă ne îndepărtează semnificativ de obiectivul propus, ceea ce ne pune în faţa deciziei de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Horaţiu Paşca. Domnule profesor, vă mulţumim pentru contribuţia importantă adusă echipei de suflet a bistriţenilor, mai bine de şase sezoane. Împreună am rescris istoria sportului bistriţean, am clădit o echipă, un nume dus peste hotare în cupele europene, am trăit emoţii la fiecare meci şi multe clipe de bucurie. Însă, actualele rezultate ale echipei cer schimbări, deşi nu ne-am fi dorit să ajungem la astfel de decizii. Vă apreciem şi vă dorim mult succes în carieră, să continuaţi să inspiraţi generaţii de sportivi”, a transmis clubul Gloria.

Gloria Bistriţa ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Naţionale, cu şase victorii şi tot atâtea înfrângeri, majoritatea obţinute în faţa formaţiilor din partea a doua a clasamentului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele