Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Ralf Rangnick a devenit antrenorul lui Manchester United! Va avea însă un mandat scurt

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20485219/1/ran.jpg

Ralf Rangnick (63 de ani) a ajuns la un acord cu Manchester United şi va prelua funcţia de antrenor principal pe durata următoarelor şase luni, interval în care şefii de pe Old Trafford vor încerca să găsească un înlocuitor pe măsură pentru Ole Gunnar Solskjaer.

Conştienţi că interimarul Michael Carrick nu are experienţa necesară pentru a conduce United până la finalul sezonului, fraţii Glazer s-au orientat spre Zidane şi Pochettino, dar primul nu vrea să preia echipa din mers, iar negocierile cu PSG pentru al doilea sunt foarte dificile. Astfel, englezii au găsit o soluţie de compromis: Ralf Rangnick, care ultima oară a fost director sportiv al ruşilor de la Lokomotiv Moscova.

"Clubul Manchester United este încântat să îl anunţe pe Ralf Rangnick ca antrenor interimar până la finalul acestui sezon. După această perioadă, elva continua încă doi ani pe Old Trafford, urmând să îndeplinească rolul de consultant", este comunicatul ”diavolilor”.

Rangnick are câteva trofee în palmares din postura de antrenor. A luat Cupa Germaniei cu Schalke 04 în 2011 şi două titluri la rând în Austria cu Red Bull Salzburg, printre altele.

 

mail-share icon Email
viewscnt