Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Ralf Rangnick a devenit antrenorul lui Manchester United! Va avea însă un mandat scurt

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20485219/1/ran.jpg

Ralf Rangnick (63 de ani) a ajuns la un acord cu Manchester United şi va prelua funcţia de antrenor principal pe durata următoarelor şase luni, interval în care şefii de pe Old Trafford vor încerca să găsească un înlocuitor pe măsură pentru Ole Gunnar Solskjaer.

Conştienţi că interimarul Michael Carrick nu are experienţa necesară pentru a conduce United până la finalul sezonului, fraţii Glazer s-au orientat spre Zidane şi Pochettino, dar primul nu vrea să preia echipa din mers, iar negocierile cu PSG pentru al doilea sunt foarte dificile. Astfel, englezii au găsit o soluţie de compromis: Ralf Rangnick, care ultima oară a fost director sportiv al ruşilor de la Lokomotiv Moscova.

"Clubul Manchester United este încântat să îl anunţe pe Ralf Rangnick ca antrenor interimar până la finalul acestui sezon. După această perioadă, elva continua încă doi ani pe Old Trafford, urmând să îndeplinească rolul de consultant", este comunicatul ”diavolilor”.

Rangnick are câteva trofee în palmares din postura de antrenor. A luat Cupa Germaniei cu Schalke 04 în 2011 şi două titluri la rând în Austria cu Red Bull Salzburg, printre altele.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri