Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Ralf Rangnick a primit permisul de muncă în Marea Britanie, dar nu va sta pe banca echipei Manchester United la meciul cu Arsenal

Manchester United Publicat pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20489572/1/ran.jpg

Tehnicianul geman Ralf Rangnick, numit de cârâns antrenor al echipei Manchester United până la finalul seznului, a primit permisul de muncă în Marea Braitanie, dar nu va sta pe banca de rezerve la partida cu Arsenal Londra, informează dailymail.co.uk.

Rangnick a fost numit la 29 noiembrie în funcţie, dar el nici măcar nu s-a întâlnit cu jucătorii până acum.

Permisul lui de muncă a întârziat din cauza procedurii mult mai greoaie de emitere după Brexit, dar şi din cauza faptului că Rangnick nu a antrenat doi ani la rand sau trei ani în total, în ultimii cinci ani, aşa cum cere unul dintre criteriile federaţiei engleze pentru angajarea străinilor. Ultima lui funcţie nu a fost una tehnică, ci administrativă, la clubul rus Lokomotiv Moscova.

Pentru că practic nu va avea cum să-şi ajute noua echipă, germanul va urmări meciul de la Londra din tribună, iar pe bancă va sta Michael Carrick, la fel ca la ultimele două partide.

Întâlnirea Arsenal Londra - Manchester United este programată, joi, de la ora 22.15, în etapa a XIV-a a Premier League.

Germanul va fi prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, şi va putea fi alături de jucătorii săi, duminică, la meciul cu Crystal Palace.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt