Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Rămâne Clinceni fără jucători? Poenaru a tras semnalul de alarmă. ”Îmi pleacă mai mult de jumătate de echipă”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19438572/1/poenaru.png

FC Hermannstadt a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a 13-a din play-out-ul Ligii 1.

La final, tehnicianul ilfovenilor, Ilie Poenaru a tras un semnal grav de alarmă, anunţând că foarte mulţi din actualii săi elevi vor părăsi echipa. Buziuc a fost deja acontat de FCSB, la care se vot mai întoarce Şut şi Ion, aflaţi sub formă de împrumut. De asemenea, Bejan revine la Dinamo, la care se adaugă Albu, la Concordia, fundaşul fiind pe lista scurtă de achiziţii a lui Gigi Becali.

„Este un jucător foarte bun, care poate să acopere mai multe posturi, un jucător care a avut o constanţă spre bine la noi la echipă, dar nu este jucătorul nostru, este jucătorul Concordiei şi vă daţi seama că şi eu mi-aş dori ca Albu să rămână în continuare. Mă bucură faptul că jucătorii mei sunt ofertaţi dar nici nu pot să dau drumu la toată lumea. Începem campionatul foarte repede, nu avem nici vacanţă şi eu cu cine mai joc? 

Şut se întoarce, Robert Ion se întoarce la FCSB, Bejan la Dinamo, Albu la Concordia. Îmi pleacă mai mult de jumătate de echipă”, a spus Poenaru, imediat după eşecul cu Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri