Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Ramos, un caz destul de complicat! Unde se împotmolesc negocierile cu Perez şi cum e atras de PSG

La Liga Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19595787/1/sergio-ramos.jpg


Sergio Ramos (34 de ani) e foarte aproape de momentul în care va intra în ultimele şase luni de contract cu Real Madrid, iar Paris Saint-Germain vrea să profite şi să dea o lovitură de imagine pe piaţa transferurilor. Nu oricum, ci cu un salariu de 20 de milioane de euro pentru fiecare dintre următoarele trei sezoane.
 
Luni, spaniolii de la AS au analizat pe larg situaţia în care se află liderul grupării blanco şi au dezvăluit culisele a ceea ce poate fi ori marea surpriză a verii viitoare, ori confirmarea că Ramos se va retrage din cariera de profesionist de pe Santiago Bernabeu.
 
În acest moment, căpitanul Realului câştigă 12 milioane de euro pe an şi ar dori un contract cu aceiaşi bani, pe următoarele două sezoane, conştient că are 34 de ani şi că peste doi ani ar putea să nu mai fie jucătorul de azi. Dar politica clubului e că jucătorii de peste 30 de ani primesc contracte noi pe un an, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an (doar Cristiano Ronaldo a semnat pe încă trei ani în momentul în care împlinise deja 31), pentru ca Florentino Perez să fie la adăpost în cazul în care veteranii suferă accidentări grave, care le pun carierele în pericol.
 
Acesta este punctul în care se blochează negocierile dintre cele două părţi, Ramos considerând că cei 16 ani în sljuba clubului şi sacrificiile făcute îl îndreptăţesc să aibă un contract pe doi ani, mai ales că se mulţumeşte cu acelaşi salariu ca până acum.

PSG stă la pândă în stilul propriu

De la Paris, campioana Franţei merge pe reţeta clasică a ultimilor ani: vrea să-l mulţumească pe jucător şi pe plan sentimental, cu un contract pe trei sezoane, dar face un important pas în faţă şi pe plan financiar, punând un salariu de 20 de milioane de euro pe masa lui Sergio Ramos. Asta înseamnă 60 de milioane de euro în trei ani, cărora li se adaugă banii pe care Ramos i-ar primi pentru că ar semna din postura de jucător liber de contract. În orice caz, pentru a evita problemele, PSG nu va demara ofensiva mai devreme e 1 ianuarie 2021, când Ramos va intra în ultimele şase luni de contract şi va putea semna cu orice echipă, dacă Don Florentino Perez nu găseşte resursele necesare pentru a-i satisface dorinţele.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele