Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Rangers – Aberdeen 4-0. Un nou galop de sănătate pentru trupa lui Gerrard. Ianis Hagi a oferit o pasă de gol şi a fost integralist

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20178938/1/hagi.jpg

Glasgow Rangers nu a avut emoţii cu Hibernian, de care a dispus cu 4-0, în direct pe Look Sport. Ianis Hagi a fost integralist şi a pasat decisiv la a treia reuşită, semnată de Roofe.

La final, trupa lui Steven Gerrard a dat drumul la sărbătoare pe teren, graţie titlului 55 câştigat, cu un avans de 25 de puncte în faţa lui Celtic. Ba mai mult, Rangers nu a pierdut niciun meci de campionat în acest sezon.

 

------------------------------------------------

Rangers se pregăteşte pentru marea sărbătoare, la finele unui sezon de vis. Echipa pentru care evoluează şi Ianis Hagi a câştigat titlul şi a reuşit să întrerupă supremaţia rivalei Celtic.

Rangers - Aberdeen 4-0 (Lewis aut. 5, Roofe 34, 60, Defoe 88), live pe Look Sport+

  • Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Simpson, Aribo - Hagi, Davis, Kamara - Roofe, Morelos, Kent
  • Aberdeen: Lewis - McLennan, Hoban, Considine, MacKenzie - Ferguson, McGeouch - Hedges, Kamberi, Hayes - Hendry
 
În ultima rundă, echipa de pe Ibrox Park întâlneşte un alt nume mare al fotbalului scoţian, Aberdeen, echipă celebră şi în Europa anilor 70-80. Indiferent de rezultat, pentru Rangers urmează sărbătoare, în timp ce pentru Hagi junior se adună necunoscutele. 
 
Românul ar putea ajunge în Spania, unde se pare că se află în atenţia celor de la Sevilla, însă cu ochii cu el sunt şi echipe din Turcia sau chiar Portugalia. Pentru Ianis Hagi, care pare să-şi fi pierdut iremediabil postul de titular, o nouă schimbare de décor ar putea fi soluţia, însă lucrurile nu sunt deloc simple. Dat fiind că Rangers va evolua în calificările Ligii Campionilor şi are şanse să prindă un loc în grupe, fiul „Regelui” ar putea fi totuşi tentat să mai rămână un an şi să se lupte pentru un post de titular.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri