Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Rapid a refuzat un campion al României. Motivul din spatele deciziei

Rapid Publicat pe 24 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20217534/1/rapidd.jpg

Rapid a avut ocazia să transfere un campion al României, dar l-a refuzat. Este vorba de fundaşul de bandă brazilian Junior Morais (34 de ani), care a vrut / vrea să se întoarcă în Casa Liga 1. Marius Şumudică a fost cel care l-a propus pe apărător giuleştenilor, către Daniel Niculae, dar aceasta a spus nu din start.

Decizia pare una surprinzătoare, ţinând cont de faptul că propunerea a venit din partea unui rapidist. În plus, Marius Şumudică a dat asigurări că randamentul lui Junior Morais se ridică în continuare la un nivel apropiat de cel arătat în perioada trecută petrecută în România, la FCSB şi Astra.

Sunt rupt de tot ceea ce înseamnă Rapid în momentul de faţă. Mai vorbesc foarte rar prin mesaje cu Nico. Chiar astăzi i-am propus, printr-un mesaj, să îl ia pe Junior Morais, pentru că a terminat cu Gaziantep şi ar fi vrut să revină acasă. I l-am propus lui Nico astăzi, e un jucător care mie mi-a jucat la nivel înalt, a fost unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din Turcia, doi ani la rând. Dar mi-a spus (n.r. Daniel Niculae) că şi-ar dori să joace acolo cu un jucător U21.

 A zis că nu intră în discuţii, că şi-ar dori să joace cu un U21 acolo şi că nu este interesat. Am încercat să îi ajut, ştiind că e liber de contract şi băiatul ar fi vrut să rămână în România, dar probabil îl va lua altcineva. E un jucător foarte bun, cu un caracter deosebit, un băiat care pe mine m-a ajutat enorm. Era în echipa campionatului acum, la jucători trecuţi de 30 de ani. E un jucător care îţi face banda şi era primul la testele fizice, un jucător senzaţional, puternic, experienţă nu mai vorbesc, cupe europene.

E căsătorit cu o româncă, are copii, s-a stabilit în România, nu mai vrea să meargă în Brazilia. Dar asta este viaţa, probabil se va întoarce în Turcia până la urmă. Eu am încercat să îl direcţionez spre Rapid, dar din păcate m-am lovit de refuzul lui Nico. El ştie cel mai bine, el va clădi lotul, împreună cu antrenorul”, a spus Marius Şumudică, pentru ProSport.

Junior Morais îşi termină la finalul lunii iunie contractul cu turcii de la Gaziantep, unde a fost un jucător important. Numai în acest sezon a prins 23 de partide. Morais a ajuns în Turcia în 2019, când a fost cedat de FCSB pentru 600.000 de euro. În momentul de faţă, cota de piaţă a brazilianului se ridică la 200.000 de euro.

Sud-americanul are trei trofee în România, toate cu Astra, campioantul în 2016, Cupa României în 2014 şi Supercupa României în 2015.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele