Ultima oră
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"
AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia
Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!" Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!"

Rapid, gata să dea lovitura: "Cel mai mare transfer din ultimii ani! Un jucător senzaţional"

Liga I Publicat pe marți, 10:43
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406655/1/alexa.jpg


Gabi Tamaş ar fi, poate, cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani. L-am avut pe Gabi Tamaş la echipă şi, credeţi-mă, a fost o imensă bucurie să-l vezi antrenându-se. Pentru Gabi Tamaş, la 36 de ani, nu a existat antrenament la Astra pe care să-l facă la 80%. La el toate antrenamentele au fost la 100%, în ciuda vârstei pe care le are. Un jucător şi un om senzaţional, care ţinea ritmul antrenamentelor indiferent de distanţa pe care o parcurgea.
 
Plecat de la Astra la puţin timp după ce-şi dăduse acordul să rămână până la finalul sezonului, Gabi Tamaş (36 de ani) e dorit la Rapid, iar Dani Coman (44 de ani) crede că echipa a cărei poartă a apărat-o ca jucător ar da o mare lovitură prin aducerea fostului fundaş de la Dinamo şi FCSB.
 
Preşedintele Astrei a rămas impresionat de modul în care Tamaş se antrenează la 36 de ani: "Gabi Tamaş ar fi, poate, cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani. L-am avut pe Gabi Tamaş la echipă şi, credeţi-mă, a fost o imensă bucurie să-l vezi antrenându-se. Pentru Gabi Tamaş, la 36 de ani, nu a existat antrenament la Astra pe care să-l facă la 80%. La el toate antrenamentele au fost la 100%, în ciuda vârstei pe care le are. Un jucător şi un om senzaţional, care ţinea ritmul antrenamentelor indiferent de distanţa pe care o parcurgea", a declarat Dani Coman la finalul meciului pe care echipa sa, Astra, l-a câştigat cu 3-2 în faţa celor de la FCSB.

Tamaş are trei opţiuni

Interesul celor de la Universitatea Craiova e ceva mai vechi, Mihai Rotaru şi oamenii din conducerea oltenilor luându-l pe Tamaş în calcul drept soluţie pentru rezolvarea problemelor din defensivă, Acka, Bălaşa şi Cosic fiind singurele opţiuni viabile pentru axul central. Şi, cum Craiova s-a transformat în singura rivală a CFR-ului în lupta pentru titlul, iar clubul e clădit sănătos din punct de vedere sportiv şi financiar, nu ar fi exclus ca Tamaş să se gândească serios la o aventură în Bănie.
 
Dinspre Hapoel Haifa există interes de mai mult timp, în condiţiile în care Tamaş a fost unul dintre preferaţii fanilor în perioada petrecută acolo înainte să se transfere la Astra, în vara lui 2019. A câştigat o Cupă, a provocat scandalul în urma căruia a ajuns la închisoare, dar partea financiară sună bine, israelienii fiind capabili să-i pună pe masă un salariu mai mare decât în Casa Liga 1.
 
Nu în ultimul rând, Tamaş e considerat o opţiune şi de Rapid şi chiar le-ar fi promis giuleştenilor că semntează cu ei, dacă vor promova în Casa Liga 1. Are o relaţie foarte bună cu Dan Alexa, cu care a fost coechipier în trecut, iar Chirurgul îl doreşte insistent: "Îmi doresc foarte mult să promovăm şi să putem să ne gândim la astfel de achiziţii. Să îl aduci pe Gabi Tamaş la Rapid ar fi un mare câştig. Este unul dintre cei mai buni fundaşi români", spunea Alexa, zilele trecute.
 
În orice caz, planul lui Tamaş este să semneze cât mai repede cu viitoarea echipă, în principal pentru a nu pierde pregătirea de vară. Ajuns la 36 de ani, corpul său nu mai are aceeaşi capacitate de efort ca în tinereţe, iar stagiile de pregătire de vară se pot dovedi esenţiale pentru un sezon reuşit, la oricare dintre echipele de mai sus.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele