Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Rapid încă speră la Ben Arfa, dar antrenorul Mihai Iosif anunţă sosirea altui jucător. ”Noi nu trebuie să depăşim bugetul pe care îl avem”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 9 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20389339/2/rap-bun.jpg

Conducerea Rapidului se străduieşte să realizeze unul dintre cele mai sonore transferuri din istoria Ligii 1 şi să dea o lovitură de imagine pe măsura numelui greu pe care încearcă să îl aducă.

Victor Angelescu şi Daniel Niculae fac tot ce pot să îl convingă să vină în Giuleşti pe nimeni altul decât Hatem Ben Arfa, ajuns la 34 de ani. Oferta pe care i-o pregătesc, în mod surprinzător, nu depăşeşte puterea financiară a ocupantei locului doi din primul eşalon al fotbalului românesc.

Mihai Iosif a declarat că transferul este încă posibil, însă a punctat faptul că înaintea francezului de 34 de ani are şanse foarte mari să vină Alex Ioniţă, care este liber de contract, după despărţirea de CFR Cluj şi ar putea reveni la echipa sa de suflet.

„Probabil va veni Alex Ioniţă, este o variantă pentru a reintra în fotbalul de performanţă. Încă îl aşteptăm pe Ben Arfa. Nu a căzut transferul. Să nu fie precum Baptista. Noi nu trebuie să depăşim bugetul pe care îl avem, indiferent de nume”, a declarat Iosif, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele