Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Rapid pleacă din Regie. Unde vrea să joace meciurile de acasă

Rapid Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19475788/2/rapid-pandurii.jpg

Rapid va pleca din Regie, pentru că stadionul dă în continuare bătăi de cap. Terenul, mai exact, care nu arată cel mai bine, iar problemele din sezonul trecut nu au fost încă rezolvate. Acest lucru afectează jocul echipei, a precizat finanţatorul Victor Angelescu. Pe lista arenenlor se află mai multe variante, dar prima ar fi cea de la Buftea.

”Încercăm să vorbim, mai ales că nu se joacă cu suporteri, noi am ales arena din Regie pentru că totuşi poate intra un anumit număr de suporteri, erau şi aproape de teren, dar din cauza pandemiei am zis că poate e mai bine să jucăm câteva meciuri de acasă să încercăm să jucăm pe un alt teren. Suntem în discuţii, cred că principala e Buftea, este sigur mult mai bun gazonul decât în Regie.

Ca iarbă, terenul din Regie nu arată rău, am investit mulţi bani în teren, am investit peste 80.000 de euro în el, problema este… el dedesubt este foarte vălurit, are gropi, trebuie ras de tot, de băgat bani, dar nu e baza noastră, nu putem face o investiţie atât de mare pentru un teren care nu ne aparţine. În momentul de faţă la Buftea nu se joacă fotbal, dar terenul arată bine. Vom vedea”, a declarat Victor Angelescu pentru GSP.

Dumitru Dragomir nu vine preşedinte la Rapid 

În ultima perioadă a fost adusă în discuţie posibilitatea ca Dumitru Dragomir să activeze la Rapid, pe o funcţie de conducere, pe cea de preşedinte mai exact. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal se pare însă că nu a fost niciodată contactat de cei de la Rapid, a anunţat Andrei Nicolescu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al clubului. Cel puţin, el sau acţionatul Victor Angelescu nu au făcut-o.

Cu domnul Dragomir, din punct de vedere oficial, nu s-a vorbit nimic, adică eu sau Victor Angelescu nu am discutat cu dânsul. Asta nu înseamnă că nu puteam să vorbim, dar având în vedere istoricul domnului Dragomir, nu ştiu dacă puteam să avansam o discuţie”, a spus Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Dumitru Dragomir a spus la începutul lunii august că a fost ofertat de cei de la Rapid, pentru a ocupa un post în conducerea clubului, după demisia lui Ovidiu Burcă. Fostul şel al LPF a declarat că a refuzat propunerea venită de la formaţia din Liga 2, deoarece consideră că în acest moment acolo sunt oameni mult mai capabili decât el.

Am spus că am avut o propunere. Eu trebuia să mă gândesc. M-am gândit şi cred că acei conducători sunt mult mai buni decât mine. M-aş fi dus pentru galerie. E frumoasă. M-au înjurat în decursul vieţii de m-au spurcat”, a declarat fostul şef al LPF, la Realitatea.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele