Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Rapid şi Astra au termiant la egalitate, într-un meci spectaculos care s-ar putea repeta anul viitor în Liga 1

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19383834/1/rap.jpg

Rapid Bucureşti şi Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă amicală extrem de spectaculoasă, în care ambele echipe au arătat disponibilitate ridicată de joc.

Vasile Gheorghe a deschis scorul în minutul 3, pentru ca mai apoi Marian Drăghiceanu să reuşească ”dubla”, care i-ar adus pe giuleşteni la conducere. Scorul final a fost stabilit de Fatai, în minutul 71.

Astra va relua meciurile oficiale din Liga 1, de pe locul 4, însă formaţia patronată de Ioan Niculae nu va putea evolua în următorul sezon de cupe europene, indiferent de poziţia ocupată în clasamentul final, datorită neîndeplinirii criteriilor UEFA privind stadionul.

Nici Rapid nu are o situaţie grozavă, echipa pregătită de Dan Alexa va disputa în iulie play-off-ul de promovare în Liga 1, iar pentru a-şi îndeplini obiectivul va fi mult de tras.

 

Astra, echipa de start: Lazar – Graovac, Gab. Tamaş, C.tin. Dima, Radunovic – Gab. Simion, Seto – Val. Gheorghe, Budescu, Răduţ – Alibec
 

Rapid: Mih. Popa – I. Voicu, Mallo, Bonnin, Bg. Manole – Lazăr, Jorza – Sefer, Cârstocea, Hlistei – Drăghiceanu
La pauză au intrat: Drăghia – Al. Iacob, Băjan, Finica, Djuric, Piriz, Alami, G. Creţu, Al. Dulca, Ignat, N. Georgescu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele